Първият извънстоличен франчайз център на Mail Boxes Etc. е в Троян

Първият  франчайз център на Mail Boxes Etc. /МВЕ/, който е извън столицата  започна да работи в Троян.

Той се открива след двата собствени центъра на МВЕ България  и  в страната, които се намират в София на престижните локации Garitage Park и бул. „Витоша“.  Откриването на МВЕ центъра в Троян на ул. Васил Левски №14, се състоя на 24-ти ноември в присъствието на много троянци.

Тържествен водосвет бе извършен от отец Войден Божков. Емил Ботушаров – Управител на MBE България  сподели, че политиката на МВЕ България е да изгради дългосрочен бизнес, като отвори франчайз центрове във всички областни градове в България, както и в големите производствени локации и курортни селища. Троян обаче бе предпочетен. „С нарастването на бизнеса с опаковки и доставки, графичен дизайн и печат, маркетингови решения и наемане на пощенски кутии, ние предоставяме възможност за създаването на печеливш бизнес за нашите партньори като сме специализирани в оказване на подкрепа за малкия и средния бизнес като гръбнак на икономиката. Щастливи сме, че град Троян стана част от голямото международно семейство на МВЕ с повече от 2800 локации по цял свят.“

Добре дошли пожела и  управителят Мирослав Маладжиков, който е от Троян  и от името на  неговата приятелка – също троянка.

Кметът на Троян Донка Михайлова пожела добри партньори и доволни клиенти.

След това бе бе открит центъра.

На официалното откриване присъстваха още инж.Петко Пенков – председател на Общински съвет Троян, зам.-кмет Розалина Русенова, секретарят на общината Цветелина Калчева, Пламен Данов – собственик на помещението и троянци.

Всички получиха подарък и се почерпиха за откриването.

Mail Boxes Etc. – един от първите франчайз центрове в България бе открит тази вечер.
MBE България е част от международната франчайз мрежа на Mail Boxes Etc. по света. Спазвайки визията за развитие на компанията, ние се стремим да създадем и развием мрежа от MBE центрове в цяла България.

Mail Boxes Etc. предоставя куриерски услуги, печат и маркетингови решения за малки и средни предприятия и потребители на дребно чрез мрежа от независимо притежавани и франчайзингови локации.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button