Стартира ново партньорство между TSD, НЧ „Наука – 1870 г.“ – Троян и Община Троян

Стартира съвместно партньорство между фирма  TSD, НЧ „Наука – 1870 г.“ – гр.Троян и Община Троян.  Това научаваме от  съобщението на  фирма TSD с управител Герман Гачевски.
На 16.11.2022 г. се проведе среща между представители на нашия екип и представители на Общинска администрация, читалище „Наука – 1870 г.“ и библиотеката към НЧ „Наука – 1870 г.“, чийто фокус беше поставянето на основите на едно обещаващо сътрудничество в полза на троянските културни институции и жителите на община Троян.
Целта на срещата беше да дискутираме възможността TSD да предостави своята софтуерна платформа за управление на бизнес процеси Hydrogen на читалището и да помогне за нейното внедряване, като по този начин ще бъде оптимизирана работата на читалището по няколко направления.
Една от възможностите, които бяха обсъдени, е систематизиране и картотекиране на архивите за дейностите на читалището с помощта на платформата Hydrogen.
В допълнение, коментирахме идеята за изграждането на културен календар в Hydrogen, който да бъде достъпен за всички граждани и да позволява лесно координиране на събитията между различните институции.
Това партньорство е част от КСО политиката на TSD и в унисон с мисията ни да даваме своя принос и подкрепа на местно ниво, за да подобряваме средата, в която всички живеем. Благодарим на Община Троян за това, че застана зад инициативата!
Радваме се, че началото на това ползотворно сътрудничество е поставено и предстоят последващи дискусии и работа по гореспоменатите направления. Очаквайте да споделим повече информация в близко бъдеще

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button