Да подкрепим обектите от Община Троян, които участват в Годишните награди в туризма

Да подкрепим туристическите обекти на територията на община Троян, които са номинирани  в конкурса  на Министерството на туризма (МТ) на  Седмите годишните награди в туризма в България.

Това е анкета на Министерството на туризма, наречена „Изборът на българите“.

В  тази  категория участват Природонаучен музей – с. Черни Осъм, Троянския манастир Св. Обител „Успение Богородично“, с. Орешак и Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства, Троян

От 28.11.2022 г. стартира електронното гласуване за седмите Годишни награди в туризма – 2022. Онлайн вотът ще определи носителите на призове в 10-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза на конкурса и ще се борят за призове, са над 100, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и 1 специално предназначена за българските общини. Голямата награда в категория „Изборът на българите“ традиционно ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални туристически обекта“ и „50-те малко познати места“.

Може да гласувате за финалистите до 23:59 часа на 05.12.2022 г. на www.tourismawards.bg

Сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Контролът ще бъде завишен, за да се минимизират възможностите за промяна на електронния вот. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 13 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза и грамота.

Може да гласувате като кликнете върху линка по-долу и да гласувате
Изборът на българите

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button