При специализирана операция са съставени 89 глоби с фиш

При специализирана операция, насочена срещу битовата престъпност в малките населени места и подобряване на пътната обстановка в троянска община, полицейските служители са извършили проверка на 325 лица и 305 МПС, като за установени нарушения са съставили 89 глоби с фиш и 8 акта по ЗДвП, както и 15 акта по други закони и са задържали 4 лица, съобщават от ОД МВР Ловеч.

28-годишен от севлиевското село Бериево е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 24 декември около 09.00ч. при управление на лек автомобил в Троян е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на алкохол-1.4 промила и наркотични вещества – метамфетамин. Мъжът е задържан, съставени са му 4 акта за административни нарушения и в РУ Троян е образувано досъдебно производство.

На 24 декември в РУ Ловеч за срок до 24 часа е задържан 61-годишен мъж, който около 21.45 ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.74 промила. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button