TSD получи наградата „Социално отговорен стратегически мениджмънт“ 2022

TSD – Троян получи годишна награда „Социално отговорен стратегически мениджмънт“ 2022 в навечерието на Коледните празници.

Наградата бе връчена от Министерството на труда и социалната политика за значителен принос към местната общност в областта на корпоративната социална отговорност. Тя е признание за Корпоративна социална отговорност  (КСО) усилия и стимул да продължаваме активно да подкрепяме различни каузи на местно ниво в Троян, както и национални инициативи.

Честито на целия екип!

За TSD

TSD Group e група от компании с ИТ фокус, състояща се от компанията майка TSD Group, Ltd и дъщерните компании TSD Services, Ltd и TSD Software, Ltd.

От 2007 година TSD Services предоставя професионални ИТ аутсорсинг услуги и е доверен партньор на водещи финансови и одиторски институции от „Голямата четворка“, иновативни технологични компании, адвокатски кантори и големи корпорации в сферата на eDiscovery, ситуирани в САЩ, Европа, Азия и Австралия.

TSD Software е специализирана в разработването на софтуерни продукти. Компанията създава и разработва собствена линия от приложения, базирани на eDiscovery платформата Relativity. Под тази бизнес линия TSD Software разработва и софтуерна платформа за управление на бизнес процеси – Hydrogen.

TSD оперира от три офис локации в България – Троян, София и Пловдив и разполага с екип от повече от 60 ИТ професионалисти. TSD e ТОП ИКТ Работодател в България за 2016 и Златен победител в категория “ИТ аутсорсинг услуги“ според годишната класация на JobTiger и ICT Media.

Политиката за корпоративна социална отговорност на TSD е фокусирана главно върху подкрепа на различен тип каузи на местно ниво, в Троян. През годините те са  организирали и участвали в редица дарителски и социални инициативи в подкрепа на деца със специални потребности, жители на общината в затруднено социално положение, образователни инициативи, доброволчески акции в полза на местната околна среда и други. От 4 години насам имат активна програма за дарителство по ведомост, чрез която голяма част от служителите даряват всеки месец част от възнаграждението си за избрани от тях местни каузи. Отдадени са на подкрепа към местни спортни клубове и спортисти – TSD е спонсор на БК „Чавдар“ Троян, ФК „Чавдар“ Троян, ски ориентиране, планинско бягане, тенис.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button