Благодарствено писмо към лекари от МБАЛ Троян

На редакционната поща получихме благодарствено писмо от Младен Башев (МУСИ), който и в  момента е в Отделение по анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ)  в Многопрофилната болница за активно лечение “ Д-р Георги Стоев-Шварц“- Троян. В него той ни пояснява, че е  докаран в Троян от Одринска болница с турска линейка и екип от специалисти са го придружавали. Още с приемането  е получил огромно съдействие и доброта (както и към момента)  от д-р Теодора Вълковска  – управител   и останалите лекари от болницата.

Ето  самото писмо:

ДО
ДИРЕКТОРА НА
„МБАЛ – ТРОЯН“ ЕООД
Д-Р ТЕОДОРА ВЪЛКОВСКА

БЛАГОДАРСТВЕНО
ПИСМО
Уважаема доктор Вълковска,
Изразявам най – сърдечната си благодарност към Вас и ръководения от Вас екип за проявената съпричастност и човечност, благодарение на която бях транспортиран от болница в Одрин и приет в поверената Ви болница в гр. Троян за долекуване.
Благодарности за професионалното поведение и осигуряване на компетентна медицинска помощ от страна на д-р Диана Русковска, началник Неврологично отделение.
Благодаря за грижата и професионално отношение на целия екип на ОАИЛ, в това число на д-р Мирослав Петков – Началник отделение, д-р Иванова, д-р Яков, д-р Минков, д-р Генова, които са посветени на хуманната си дейност – да помагат и лекуват хората. Не бих искал да пропусна и останалия екип на тези отделения – медицински сестри и помощен персонал.
Искрено се надяваме в системата на здравеопазването да има все повече такива достойни, етични лекари и медицински сестри!
Бъдете Здрави и Благословени!

С дълбока признателност,

Младен Башев, наричан Муси

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button