Дарение от Община Троян за РУ на МВР – Троян

Дарение – лек автомобил  – за  Районното управление на МВР – Троян (РУ), предназначен за нуждите на районните полицейски инспектори и Детска педагогическа стая, получи  гл. инспектор Ивайло Славков от кмета  на  Община Троян.Дарение от Община Троян за РУ на МВР - Троян

Лекият автомобил „Фолксваген Джета“ е общинска собственост и общинските съветници дадоха своето съгласие  на последната  сесия на ОбС – Троян с решение  № 825/22.12.2022 г, да бъде дарен за нуждите на РУ на МВР.

Ключовете бяха предадени  нa гл. инсп. Ивайло Славков днес, първият работен ден от Новата 2023 г, 03.01. Преди това се състоя кратка среща между него и  Донка Михайлова.

„“Надявам се придобивката да повиши ефективността на работа на институцията, да подобри сигурността и снижат разходите за издръжка. Леко и безаварийно пътуване!“, сподели Михайлова.

Дарение от Община Троян за РУ на МВР - Троян

„Надявам се автомобилът да служи за предотвратяване на произшествия и криминални престъпления, както и за осигуряване на добър обществен ред на територията на Община Троян“ – каза гл. инспектор Славков при получаването на ключовете.Дарение от Община Троян за РУ на МВР - Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button