Efbet – Официален спонсор на колоездачен клуб „Хемус-1896“ – Троян

Вчера в офиса на компанията EFBET бе подписан нов двегодишен договор и през следващите два сезона най-голямата верига за онлайн залози и казина в България ще бъдe официален спонсор на представителния мъжки отбор на Колоездачен клуб (КК ) „Хемус-1896“- Троян.
Френската марка за каски, очила и екипировка за колоездене Bjorka.fr ще работи съвместно с КК „Хемус-1896“ през следващия сезон, предоставяйки за състезателите ни каски и очила!

„Създадена от Sylvain Michaut през февруари 2008 г., марката Björka бързо се утвърди като основен играч в оборудването за колоездене на френския и след това на европейския пазар. След повече от 30 години обикаляне в спортната мода и оборудване за колоездене – New Balance, Le coq sportif, Briko –Sylvain Michaut пътува по света, за да намери най-добрите фабрики: единствените, способни да произвеждат екипировки за колоездене, за които всеки мечтае. Днес предлагаме очила, каски и велосипедно облекло. Всеки продукт е проектиран с мисъл за елегантност, комфорт, оригиналност и търсене на идеалното прилягане. Нашите продукти са проектирани и произведени в Италия с най-високи стандарти.“

Световноизвестната италианска марка за производство на шпайкове и екипировка за колоездене Northwave ще работи съвместно с КК „Хемус-1896“.

От Клубът благодарят на всички спонсори, които се доверяват на популярния в България колоездачен клуб.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button