Откраднаха лек автомобил в Борима, три сигнала в РСПБЗН – Троян

На 19 януари в Районно управление на МВР -Троян е постъпил сигнал от 31-годишна жена, че лек автомобил «Опел», нейна собственост, е бил отнет противозаконно от село Борима. Превозното средство е било паркирано и оставено отключено, с поставен ключ на арматурното табло, като жената е установила липсата му около 08:00ч., но сигнал в полицейското управление в общинския град е подала малко преди 17:00 ч. Собственичката има предположения относно извършителят на деянието. По случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство и работата продължава.

От Регионалната дирекция на ПБЗН (РД ПБЗН) –Ловеч съобщават за  произшествия без преки материални щети  на територията на Община Троян. Едното е  за запалени отпадъци в землището на с. Дебнево, където са изгорели са около 250 м² отпадъци и клони.

В 14.15ч. пожарникарите от Троян са  реагирали  на сигнал за паднали тухли и опасно наклонена ламарина на жилищен блок в гр. Троян. Ламарината е отстранена. Също така  е получен сигнал за запалени сухи треви в землището на град Троян, квартал “Ливадето“. Изгорели са около 1 дка суха трева.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button