БК Чавдар Троян е в първата шестица на А група.

Данаил Христов изигра последния си мач в отбора на Троян за сезона

Тази вечер бе още една  щастлива за феновете на БК“ Чавдар Троян“. С убедителното 99-82  те разгромиха съперника си Дунав Русе. Това бе втора среща от баражите за влизане в първата шестица в мъжката А група.  Да припомним,че и първата среща завърши с победа за троянци, макар и с минимална разлика.
Нашите момчета тръгнаха много добре и за кратко време постигнаха разлика от 20 точки. Дунавци не се отказаха и намалиха разликата . Най добрите на терена бяха:
Тодор Колев – 24 точки (4 тройки и много добри асистенции), а  21 точки –  Любомир Лилов. Със 17 точки  се отчете Ивайло Вучков. Данаил Христов игра уникално част от мача  и отбеляза 15 точки. Младия Лео Бажанов и тази вечер остана верен на себе  си и заедно с  Георги Христов  отбелязаха по 7 точки. Денис Петков и Габриел Йонков допринесоха също със своите 4 точки за резултата.
За Дунав Николай Титков отбеляза 22 точки (6 тройки), а с 13 точки и 7 борби завърши Александър Иванов.
Данаил Христов отива да играе в Академик София Лукойл. Но това няма да е проблем за  Чавдар Троян. Младото попълнение е достатъчно обиграно и  ще се справи и с това препятствие.
В публиката бе забелязан биатлониста Станимир Беломъжев, който бе дошъл да подкрепи  троянци.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button