На многая лета за „Съседа до нас“

Интересът към модерната търговия в Троян расте

Всеки трети жител на града пазарува в супермаркет веднъж седмично. Преди 5 години, 2 месеца и 12 дена в Троян жителите на града бяха ощастливени да имат първия голям  супер маркет. Той е от веригата магазини на МАКСИМА ООД. Днес   12.10.2017 – четвъртък(щастливата комбинация от цифри и ден значи и късмет)  отвори врати реновирания голям супермаркет „TMARKET“.  По стар български обичай с тържествен водосвет, питка с мед и менче с вода,  и прерязване на лентата бе открит магазина . Антон Найденов, търговски директор на T MARKET, поздрави всички служители с рожденния ден на супермаркета и сподели, че „От 2012-та насам нашият магазин се утвърди като доверения партньор за практично пазаруване в Троян. А с добавянето на нови стоки в асортимента отговорихме на нарасналите нужди и изисквания на клиентите“

В знак на уважение  ръководството на Максима ЕООД  подариха по една червена роза на служителките в магазина с най-добри пожелания и разбира се всички бяхме почерпени заради юбилея със страхотно вкусна торта(убедени сме,че е троянска)

Съседът до нас“(Явор-това е началник на Кулинарния отдел към Максима ЕООД)   посрещна многобройните жители на града в обновения магазин с широка усмивка и благопожелания.

От пресцентъра на Максима ЕООД съобщиха, че след направено проучване  се е установило: всяко трето домакинство в Троян пазарува поне веднъж седмично в голям супермаркет.  Жителите на града все по-често избират да купуват хранителни продукти и стоки за бита в хранителни вериги поради удобството и богатия асортимент, които намират там. Реновирането му се наложило поради нарасналия интерес от страна на клиентите към разширяване на предлагания асортимент, посочват от компанията. Възможността за закупуване на всичко необходимо за дома и семейството на едно място е водещото в модела на модерната търговия, която в Троян се разраства през последните години.

Грета Петрова от отдел Комуникации споделя още, че освен целогодишното предлагане на свежи плодове и зеленчуци, от веригата залагат най-вече на качественото прясно българско месо, което зареждат директно от цеха на местния преработвател “Зюмбилски”. Т МАRКЕТ работи и с други производители от Троян – „Еко Рима“, „Родопа Троян“, „Хлебопроизводство и сладкарство Троян“, които доставят за веригата хляб и хлебни изделия, млечни продукти и колбаси.

Какво казва историята?

T MARKET е една от първите вериги за модерна търговия в България. Започва дейността си още през май 2005 година, а към днешна дата супермаркетите могат да бъдат открити в 30 малки и големи населени места в България. Основни предимства на магазините са качествените хранителни стоки и продукти за дома, винаги прясното българско месо, атрактивните промоции и правилното съотношение между цената и качеството на продуктите, което се поддържа.

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Четвъртък, 12 октомври 2017 г.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button