Тримата, (но не от запаса), а от Троян отново канят на „Вечер на изкуствата“

Тримата, (но не от запаса), а от Троян отново канят на „Вечер на изкуствата“

На 8 април 2019г в бар – клуб ”Ривърсайд”  се проведе за пръв път в Троян Вечер на изкуствата, която събра на едно място много приятели на музиката и поезията и театъра

Вечерта започна с  музикална прелюдия изпълнена от тримата организатори Веско Ангелов, Дидо Дишев, Емил Ненковски и   с безценната помощ на Тереза Георгиева (експерт от Община Троян),  които дадоха старт на нещо ново и неправено досега в Троян. А именно разчупването на старите догми, че музика, театър и поезия  могат да се слушат и гледат само в салоните. Тази вечер видяхме как троянци се отпуснаха и затанцуваха на старите евъргрийни, руски песни, рокендрол. Видяхме как младежите от литературния кръжок  ”Орфей” на поетесата Лина Борджиева се почувстваха специални и щастливи, че техните творби бяха чути от много хора. Амория Маркова(клавир) и Михаил Иванов (китара) изпълниха хитове в музиката.

На 2-ри май отново ще имаме  удоволствието да  се срещнем със сладурите Емил Ненковски, Дидо Дишев  и Веско Ангелов (както те обещаха). Този път обаче нашите сетива ще се насладят на малките художници от Школата по изобразително изкуство на чаровната Маргрет Креклешка към НЧ“Наука 1870″ Троян и още една изненада..

Събитието отново ще е в бар-клуб „Ривърсайд“ от 19:30 часа

Очакваме Ви! Идвайте, за да не съжалявате като миналия път, че не сте били!

Невероятно шоу от музика, поезия и светлини в Троян!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button