Иван Миховски: Развитието на спорта и младежките политики е един от приоритетите в програмата ми

 Развитието на спорта и младежките политики е един от основните приоритети в управленската ми програма.
Иван Миховски: Развитието на спорта и младежките политики е един от приоритетите в програмата миКатегоричен съм, че община Троян трябва да се развива като привлекателно място за живеене и работа на младите хора, защото това е възможно. Както не веднъж съм казвал, нашият град има нужда от нова свежа енергия, не ми се иска да допускаме Троян да изглежда уморен. Затова трябва да работим заедно в посоката да задържим младите хора чрез политики за повишаване на доходите. Предстоят ни още срещи на правителствено ниво, за да разговаряме за доизграждането на спортния комплекс по биатлон, който се намира до Митница – Троян и за който вече много хора и институции проведоха много разговори. Това каза днес при връчването на медали на участниците в държавното първенство по летен биатлон за средните възрастови групи в Троян кандидатът за кмет на общината Иван Миховски. Той бе на състезанието заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ.
В надпреварата участваха 62 млади биатлонисти от 10 центрове в страната.
Иван Миховски: Развитието на спорта и младежките политики е един от приоритетите в програмата ми
Инж.Петко Пенков -председател на Общински съвет Троян, Екатерина Дафовска – председател на Българската федерация по биатлон и инж.Иван Миховски – народен представител

 

Председателят на Българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска също присъства на спортното събитие и поздрави организаторите от Клуб „Аякс“ за  доброто провеждане на първенството.
Иван Миховски и Екатерина Дафовска разговаряха и какво още трябва да се направи, за да продължи Троян да бъде център на биатлона в страната.

ГЕРБ Троян → откри предизборната кампания

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Платена публикация по договор
ПП ГЕРБ

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button