Елена Ройнева: „Да помогнем на хората да успеят“

За троянци Елена Ройнева не е ново лице – два мандата тя беше общински съветник, лицето и сърцето е на различни обществени инициативи. Член на комисиите „Туризъм и околна среда“ и „Образование“, тя наистина е „вътре“, в същината на най-важните за общината решения. Но вероятно най-ценно и деликатно е стореното в Общинския фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания – един от специалните троянски фондове за човешка и човечна взаимопомощ, с който всички ние се гордеем.

Завършила троянското СУ „Васил Левски“, а след това Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ (специалност Българска филология), Елена дръзко търси нови пътища – този път това е специфичното образование на икономист, което дава Стопанската академия „Димитър Ценов“ – Свищов (магистър Стопанско управление. Елегантното равновесие на двете така различни сфери на знание гради неповторимата личност на Ройнева – тя вече е формиран политик със самобитен блясък и стил, който е част и от бъдещето на Троян.

Какво иска да направи Елена Ройнева за Троян?

Не се изненадваме, че тя сама е открила своето най-силно качество, оценено от колеги и приятели, от единомишленици и опоненти – да се включи в отбор, да работи с екип.

И това няма да е просто екипът ЗА, а екипът СЪС троянци.

Простичко казано – да помогнем на хората да успеят: „Ще работя за Вашата сигурност и успех“.

Заедно успяваме!

Заедно ще успеем!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Платена публикация по договор
КП „БСП за България

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button