Иван Миховски:- „С моята работа искам да ви върна вярата“

Скъпи съграждани
Троян е моят дом. Троян е и вашият дом, скъпи съграждани. В община Троян са нашите домове. Аз искам домовете ни да са красиви и уютни, искам децата ни да се гордеят с нас! На 27-ми в неделя искам вашето доверие, за да направим това реалност. Ще го направим заедно – с вяра и с много работа, а не с празни обещания, облечени в красиви думи.
През този един месец на предизборни срещи разбрах от вас, че сте се наслушали на красиви думи, обещания и поредната нечестност. Толкова са ви лъгали, че сте завладени от безразличие. Искам вашето доверие, защото знам, че съм различен. С моята работа искам да ви върна вярата. Да ви дам от моята вяра. Хората, които са до мен, са млади, знаещи и имат моята вяра.

„Обичай ближния така, като обичаш себе си”, е казано в Светите книги. Аз и хората до мен ви обичаме така и знам, че заедно с вас  ще успеем. Знам, че по пътя заедно ще се учим, но и заедно ще се радваме на успеха. Аз мога да ви обещая само работа, работа и работа, за да стане домът ни желани уважаван. Искам вашето доверие и благодаря, ако го получа!В последните часове на предизборната кампания за Местни избори 2019 моят призив към всички е – гласувайте! Най-добре – с номер 43 в бюлетината!

Иван Миховски,
кандидат за кмет на община Троян
Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button