Мирела Багарова: Да дадем възможности на младите да се развиват тук

Казвам се Мирела Маринова Багарова и съм на 26 години. По професия съм икономист и работя в счетоводството на една от най-големите частни фирма в град Троян. Завършила съм висшето си образование със специалност „Международни икономически отношения с изучаване на немски език“ в Университета за национално и световно стопанство в град София. Притежавам сертификати за владеене на два чужди езика – английски и немски език.
Въпреки възможностите, които предлага големият град, аз предпочетох да се върна в Троян, за да живея, да работя и да създам семейство тук.
Като представител на „Младежи – ГЕРБ“ моята цел е да приобщя повече млади, образовани и способни хора към идеята за младежкото развитие на общината ни.
Участвам в местните избори като кандидат за общински съветник, за да защитавам правата на младите граждани и да се грижа за разрешаване на проблемите им, които самата аз добре познавам. Желая да работя за създаване на повече възможности за професионална реализация и насърчаване на предприемачески решения за бизнес идеи от страна на младите хора.
Ще за боря за общата кауза да задържим младото поколение в родния ни град чрез изграждане на сигурна, модерна и приветлива среда за живот, развитие и отглеждане на семейство, защото младите хора – бъдещето на Троян – това сме ние.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

ПП ГЕРБ

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button