Николай Тодоров – кандидат-кмет за Община Троян

ПОГЛЕДНЕТЕ в съвестта си, в бъдещето на децата си и мъдро изберете този, който ще ви даде нужното!

Уважаеми съграждани,
ОТМИНАХА ГОДИНИ, в които аз отчитам ясно поуката от тях. Хората, които бяха до мен, знаят колко труд, енергия и смелост вложих в каузата за бъдещето на Троян. Изведох на върха на копието си не една обществена кауза и всяка една от тях я доведох до успешен край. Останаха, разбира се, в процес на изпълнение още много. Почти всеки месец си поставям нова и нова такава. Това ми дава необходимата вътрешна удовлетвореност и ме прави щастлив. С това мисля, че ще залъжа съвестта си донякъде за отнетото от семейството ми лично пространство, дарено в полза на троянци. Това съм аз и мисля, че вече е късно да се променя. Ще вложа цялата си енергия, за да дам на Троян надеждата за бъдещето, защото това е моята КАУЗА!

• Ще дам на всеки един троянец увереността, че няма да бъде залъган от кмета си!
• Ще дам на всеки един троянец спокойствието, че той ще е равен на мен и закона!
• Ще дам на хората справедливост в управлението, от която толкова се нуждаем всички ние!

ВЕЧЕ СМЕ в предизборна кампания, в края на която вие ще трябва да изберете вашия градоначалник. Неведнъж съм ви призовавал към пробуда относно пороците на властта. Неведнъж съм ви приканвал към обективност в преценката. Неведнъж съм изисквал от вас да не се примирявате с овехтяващия ви бит и да търсите пътя на пробудата и промяната. Сега ще ви призова отново да не вярвате на лъскавите и сълзливи думи на всички партийни политици.

ПОГЛЕДНЕТЕ в съвестта си, в бъдещето на децата си и мъдро изберете този, който ще ви даде нужното!

Погледнете истински тримата кандидати за кметове в очите и ако видите макар и за малко фалш и лицемерие, не се превръщайте в поредната изконсумирана електорална единица!

Погледнете в сърцето си и ако макар и за мъничко видите проекция на прочетеното дотук, не се колебайте и изберете бъдещето на Троян!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button