Цветомир Цветков: Обичам да помагам на хората!

Здравейте, казвам се Цветомир Цветков, роден съм в гр.Троян и работя като учител по история и география в СУ „В.Левски”, с. Ч. Осъм. Фамилията ми е свързана с развитието на града още от самото му начало. Правнук съм на Васил Цвятков, един от хората, слели живота си с този на града. Той е бил два пъти Кмет на града и е най-дълго заемащия поста председател на кооперативното сдружение „Троянска популярна банка”, цели 24 години.
Дядо ми Цветан Цвятков – Бецът, е активен участник в антифашистката съпротива и читалищен деятел през целия си съзнателен живот, без да се възползва от облагите за антифашистката си дейност.

Професионалната ми кариера до момента е свързана с училището в с. Черни Осъм и приех тази номинация, защото съм добре познат на хората от организацията, която ме издигна и считам, че мога да оправдая тяхното доверие, считам, че мога да работя за техните интереси и за интересите на хората, не само от организацията, а на цялата община. Те ми помогнаха да формулирам и моите приоритети.

Защо избрахте този начин на водене на кампания?

– Днес 80% от общуването се осъществява с помощта на социалните мрежи. Навлизането на новите технологии, е необходимо условие, всеки да се идентифицира чрез тях. За това избрах този начин, с който хората ще могат да ме видят на живо и да се представя.

Кои са вашите приоритети в кампанията?

Те се припокриват с приоритетите на „Платформа за Троян” на КП „БСП за България”. Основният ми приоритет ще е свързан с поддържането на връзка с избирателите. Да поставям техните проблеми и ги информирам за дейността и решенията на Общинския съвет, както и да подкрепям предложения и мнения, които ще доведат до подобряване на живота на хората.

-Ще работя за създаването на Сдружение за подпомагане на дейността на учителите от Община Троян, работещи, пенсионери, учители в нужда и търсещи реализация след пенсиониране.
Ще работя за създаване на Център за Споделено пространство в гр.Троян.

-Ще подпомагам изграждането и поддържането на Екопътеки, както и дейността на училищата и детските градини в малките населени места и развитието на училищния спорт.

-Ще съдействам за разширяване дейността на Кооперация „Троянска популярна Банка”.

Защо все пак приехте да бъдете номиниран от листата на КП „БСП за България”?

-Първо, защото произхода ми е свързан с лявата идея, в която съм убеден и съм сигурен, че има бъдеще. И второ, подкрепям „Платформа за Троян” на КП”БСП за България” и кандидат-кмета г-жа Донка Михайлова и кандидатите за съветници, издигнати от БСП.

Призовавам всички, които мислят за града, да изберат бюлетината с номер 56.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай Цветомир Цветков в: https://www.tsvetomirtsvetkov.com  и

https://www.facebook.com/Размисли-на-един-учител-101620641231627/

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button