Цветомир Цветков: Основното задължение на Общинския съветник е да осъществява постоянен контакт с гражданите

За краткото време, в което се занимавам активно с обществено-политическа дейност и многобройните срещи, които имам с гражданите на общината, установих, че съм свързван повече  фамилията ми, отколкото с мен самия. Затова си позволявам да изложа пред Вас малко повече за идеите и приоритетите ми в хода на кампанията ми за кандидат за Общински съветник от КП „БСП за България”.

Първият ми от тях е свързан с основното задължение на Общинския съветник да осъществява постоянен контакт с гражданите на Общината. Но за да бъдат решени проблемите на хората, те трябва да бъдат поставени и да се изисква тяхното бързо разрешаване, което предполага и по-голяма гражданска активност.

Следващият ми приоритет е свързан с подпомагането на учителите от Община Троян, работещи, пенсионери, учители в нужда и търсещи реализация след пенсиониране. За целта ще предложа да създадем Сдружение за подпомагане на учителите.

Успоредно с това ще работя за създаването на център за Споделено пространство в гр. Троян, чиито ползватели ще бъдат предимно млади хора, които нямат достатъчно материални възможности за създаване на фирма или търсят разнообразие във формите за бизнес в съвременните условия.

Ще подпомагам изграждането и поддържането на екопътеки и места за диво къмпингуване.
Ще подкрепя идеята на г-жа Донка Михайлова за запазване на училищата и детските градини в малките населени места.
Ще работя за разширяване на дейността на Кооперация „Троянска популярна Банка”.
Това са основните от тях, но ако бъда избран, ще съм отворен и към всякакви други идеи и приоритети, които ще са в интерес и в полза на гражданите на Община Троян.

Гласувайте за мен с бюлетина № 56 и преференция № 121.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай Цветомир Цветков в: https://www.tsvetomirtsvetkov.com  и

https://www.facebook.com/Размисли-на-един-учител-101620641231627/

 

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button