Предизборната кампания на БСП Троян започна официално

Росен Веселинов - „Сигурни сме, че можем да успеем заедно – и не просто в кметската надпревара, а във всичко, което трябва да направим в нашия град, в нашата община“.

Заедно успяваме!

Предизборната кампания на БСП Троян започна официално
Росен Веселинов

„Сигурни сме, че можем да успеем заедно – и не просто в кметската надпревара, а във всичко, което трябва да направим в нашия град, в нашата община“.

С тези думи председателят на общинската организация на БСП Росен Веселинов поздрави членовете и симпатизантите на Българската социалистическа партия, събрали се в „Шато Монтан“  Троян за официалното откриване на предизборната кампания за Местни избори 2019. На срещата присъстваха общинските съветници от БСП, както и новите кандидати. Специално пристигна и д-р Валентина Александрова, наш народен представител.

Предизборната кампания на БСП Троян започна официално
Д-р Валя Александрова

Кое беше най-трудното за Донка Михайлова, първата жена кмет на Троян, през двата мандата като градоначалник?

„Най-много ме разтревожи, че хората са обезсърчени. Те не виждаха смисъл да останат в Троян, да търсят тук своето бъдеще. Гледаха „навън“. Проблемите бяха толкова различни и разнопосочни.

Всъщност ние успяхме, защото за всеки проблем търсехме конкретна политика. Именно в съчетаването на усилията, в откриването на различни източници на финансиране успяхме да решаваме отделните задачи. Да помогнем и на децата, и на младите, и на порасналите, и на възрастните. Да променим градската среда, да започнем да преодоляваме демографската криза.

Но още много ни предстои.  Вярвам, че с общи усилия ще успеем!“

 

Наш гост беше и народният представител Крум Зарков. С кратко, но искрено и развълнувано слово той поздрави домакините, но сподели и нещо дълбоко лично – за него успехът на местните избори е кауза, но идването в Троян е нещо много повече. Когато един млад политик търси своето поведение, търси своето призвание, му е потребен ментор и духовен водач. За младите социалисти, за младите политици и за самия Крум Зарков политикът образец на професионализъм, почтеност и добронамереност е именно Донка Михайлова. Разбира се, ние разбираме това всеки ден, но с удовлетворение осъзнаваме, че нашата община се ръководи от личност от национален и европейски калибър.

Предизборната кампания на БСП Троян започна официално
Крум Зарков

Ние вярваме в успеха на Донка Михайлова – през последните 8 години тя доказа, че знае и може. Но нейният избор не е достатъчен. Без подкрепата на Общинския съвет един кмет често се оказва „с вързани ръце“ – нещо, на което нерядко сме били свидетели.

Затова – подкрепете номер 56! Подкрепете нашия кмет, подкрепете неговия екип от общински съветници!

Д-р Нели СтояноваХората са много бедни.Трябва да помагаме във всичко.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Платена публикация по договор
КП „БСП за България

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button