Свилен Андреев :  Общинският съвет се нуждае от коренна промяна

Свилен Андреев е вторият в листата за общински съветници на Местна коалиция „Глас Народен“.  Завършва ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“ със специалност „Политология“, а след това и магистратура с профил „Дипломация и национална сигурност“. От 5 години работи като ръководител на проекти в неправителствения сектор с акцент върху повишаване капацитета на гражданското общество и организациите с нестопанска цел. Смята, че е крайно време в институцията Общински съвет- Троян да влязат млади и активни хора, които искат промяна. 

„Един от основните проблеми на Общинския съвет на Община Троян е, че нивото му пада с всеки изминал мандат. Част от комисиите му са лишени от професионален капацитет, а дебатът в зала почти отсъства. Голяма част от членовете му са несменяеми в поредица от мандати . С този си облик съветът не може да бъде нито коректив, нито гарант за някаква промяна.Необходимостта от нея е повече от видима. Виждам я всеки път когато някои от връстниците ми напусне града. Колкото и да се твърди, че това е тенденция наблюдавана не само в Троян, смятам, че има начин това да бъде променено.

Първата и най-важна крачка в тази посока е да успеем да разчупим статуквото и в Общинския съвет да бъде чут гласът на младите и активни хора. Ще работя за техните интереси, защото имам убедеността, че съм част от тях! Не искам да обещавам с добре познатите, клиширани послания, защото мисля, че обещаващите трябва да си отидат и да дойдат можещите!

НИЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО НА ТРОЯН!

Свилен Андреев :  Общинският съвет се нуждае от коренна промяна

За Свилен Андреев – Бюлетина №67, Преференция №102

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ЗАБРАНЕНО

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button