Тенденция

Донка Михайлова: “ Успехите се постигат с много труд и отдаденост, с лична почтеност и с обич към Троян „

„И тези избори ще минат, но ние ще останем да живеем в този град"

Акценти в историята
  • Донка Михайлова

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

В неделя предстоят избори за местна власт. За да бъде чут гласът на хората, всеки гражданин следва да упражни правото си на глас. Само така Троянска община може да има свой кмет и свои общински съветници, които са овластени с доверие.

Осем години аз съм кмет на Община Троян. За тези години общината се промени. Пътят, който изминахме, ни научи, че успехите се постигат с много труд и отдаденост, с лична почтеност и с обич към Троян и общината. В изминалата предизборна кампания предложихме на троянци идеите си за по-нататъшно развитие. Чухме Вашите предложения, които ще бъдат включени в бъдещата управленска програма.

И в тази кампания не се поддадох на клеветите и омразата. Защото омразата ми е чужда и защото помня казаното от един десен лидер от близкото минало: „И тези избори ще минат, но ние ще останем да живеем в този град и трябва да имаме достойнството да се гледаме в очите и да продължим да работим за общината“.

Аз не Ви предлагам невъзможното. Предлагам ясни цели и конкретни управленски действия. Предлагам компетентност, последователност в усилията и честно отношение към хората. Вярвам, че ще изберете Троянска община да продължи да върви с устойчиви стъпки по избрания път, да надгражда  над постигнатото.

 

ЗАЕДНО  УСПЯВАМЕ!

Донка Михайлова

Кандидат за кмет на Община Троян

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button