Марин Радевски: Влязох в политиката с презумпцията да помагам

„Казвам се Марин Радевски и съм на 61 години. По професия съм машинен инженер, специалност Текстилна техника, завършил ВМЕИ – София. Управител и едноличен собственик на „Калинел“ ЕООД от създаването му преди 25 г. и до сега. Калинел е най-големия работодател в Ловешка област.“

Професионалист и експерт в областта на текстила, както и на организационно и ръководно ниво, с повече от 30 години трудов стаж на ръководни позиции. Силно изявен родолюбец и общественик. Дарител и съмишленик на почти всички културни, спортни и обществени изяви и инициатива в града. Член на Ротари клуб Троян. Общински съветник от 12 години. Семеен с две деца.

“Влязох в политиката с презумпцията да помагам. Ще остана в нея, защото искам Троян да върви напред. Не съм се уморил да давам – на деца, на спортисти, за културни мероприятия… Правил съм го и ще го правя и като човек, и като общински съветник от ГЕРБ. Бил съм силен опонент и силна опозиция в Общинския съвет и ще продължа да бъда общински съветник с убедителна позиция.”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

ПП ГЕРБ

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button