Цветомир Цветков: Заедно можем повече!

Вече сме в края на предизборната кампания и мисля че всеки, който ще гласува, вече е решил кого ще подкрепи. Обръщам се към тези, които все още се колебаят дали да го направят и най-вече към младите хора, които, като че ли са далеч от политическия живот. Гласуването е акт на гражданска активност, но и отговорност за бъдещето ни. Затова трябва да бъдем достатъчно отговорни преди всичко към себе си и към нашето бъдеще.

С избора на това кой ще ни управлява през следващите четири години, ние определяме качеството си на живот, който искаме. Затова е важно в Общинския съвет да влезнат хора, които имат сетивата и чувствителността да откликват на проблемите, които са готови да се борят за всякакви каузи, които са в интерес на гражданите.

И тъй като считам, че левите идеи са тези, които могат да осигурят по-справедливо разпределение на благата и повече социална справедливост в обществото, Ви призовавам да подкрепите кандидата за кмет на КП „БСП за България” г-жа Донка Михайлова и мен с бюлетина № 56 и преференция № 121.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button