Адриана Михайлова и „Визия за София“ с награда “Личност на годината”

От края  на  месец декември  започна гласуването за номинираните  в категория "Личност на годината"

Екипът на Визия за София e oтличен с Награда на журито в категория “Личност на годината” в десетото юбилейно издание на архитектурните награди на WhAT Association.

От края  на  месец декември  започна гласуването за номинираните  в категория „Личност на годината“ в  юбилейното издание на този конкурс. ( За този конкурс писахме още със започването му)

Кои са Визия за София. 

“Визия за София”( в този екип влиза и Адриана  Михайлова, момиче , което е израснало в Троян),  все още изглежда като утопичен проект, направен от готини млади хора (като цяло необичайни играчи за българската административна джунгла), които обаче дали имат властта да наложат идеите си на най-високото управленско ниво? Ако не успеят и бъдат изолирани от реалните решения по промени в Общия устройствен план на София, то тогава ще бъде видно, че са били допуснати да играят само в началния етап с имиджова цел. Ако обаче успеят и продължат, то тогава може би имаме шанс за истинска промяна, пише в сайта на архитектурните награди.

Те Благодарят  за признанието от името на повече от 10 000 експерти, представители на частни и неправителствени организации и граждани, които участваха в създаването на дългосрочната стратегия за развитие на Столична общината. На https://vizia.sofia.bg/ можете да се запознаете със стратегическия документ и мерките за развитие на общината, предадени в края на 2019 г. за разглеждане от Столичен общински съвет.

Защо печели?
Защото тяхната работа засяга всички ни и заслужава повече разбиране и популярност.

Ето какво написа  единствената жена -кметица на Троян
„Едно троянско момиче, заедно със своите колеги, с признание за погледа си напред за развитие на София. Личност на годината, това не е шега! … (И една горда не на шега майка :) Благодаря на троянските медии, които подкрепиха Ади!“

Във Фейсбук   пишат за „Визия за София“

Заслужено признание за професионалисти, които работят с последователност и търпение, за да се променя столицата към по-добро и с участието на всички! Защото, както казваме в морската столица, за платноход без посока, никой вятър не е попътен. Да си пожелаем първо в София, а после и в други градове на страната!

Да пожелаем на Ади и колегите й да са все така усмихнати и упорити!

 

Source
https://whata.org/awards/

Related Articles

Back to top button