За читалището – за духовността на Троян

Дарителска кампания на НЧ „Наука – 1870 г.” – Троян

По повод 150 години читалищна дейност в община Троян Народно читалище „Наука – 1870 г.” – Троян обявява дарителска кампания „За читалището – за духовността на Троян”. Това обяви официално д-р Виолета Койновска – председател на читалището, на тържеството на 28.02.2020 г. по повод Деня на самодееца – 1 март. Целта на кампанията е да се съберат 18 000 лв., с които да се обезпечат финансово различните читалищни инициативи за отбелязването на значимата годишнина – концерти, представления, издаване на книга за историята на читалището, награждаване на заслужили читалищни дейци и служители
Д-р Койновска призова самодейците да се включат в дарителската кампания като направят дарение в размер на една допълнителна такса или сума, която всеки отдели по своя преценка. Първи дарители вече са работещите в НЧ „Наука – 1870 г.” – Троян и колегите от читалището в с. Орешак.
Обръщаме се към всички троянци с щедри души – включете се в дарителската кампания „За читалището – за духовността на Троян”! Дарителската кутия се намира в счетоводството на НЧ „Наука – 1870 г.” – Троян.
Станете съпричастни на благородната кауза!

Related Articles

Back to top button