Милен Цветков с корени от Терзийско

Според Татяна Петрова – троянка, която не живее в града споделя във фейсбук, че Милен Цветков е с корени от Троян. Ето какво пише:

„Минко Дешев е дядо му(баба му  е Артина, а  Иванка Дешева), доколкото знам, и той е бил още като дете-различното дете! Ако бях в Троян, бих оставила свещ и цвете пред къщата до сладкарница „Стадион“!Затова Троянци, идете, почетете човекът, който никога не се наведе!“Милен Цветков с корени от Терзийско

Това нейно твърдение го потвърждават Преслава Драгомирова (Аз мисля, че е от с. Терзийско. Редовен клиент ми беше, като си идваше. Бог да го прости) и Митка Ненчева, които казва ( Аз знам, че дядо и баба по бащина линия са от Терзийско.)Милен Цветков с корени от Терзийско

Милен Цветков има дъщеря от първия си брак и син на 8 години  от  бившата си приятелката Ивета. Все още не се знае кога ще бъде погребан. Роднините му са отказали  да бъде погребан служебно. Очаква се да пристигне Калина- дъщеря му от Холандия.

Има организирана  дарителска   кампания за децата на нелепо загиналия в катастрофа журналист Милен Цветков.

Катастрофата става между 18:03 и 18:04 минути, а като се добавят данните от този – около 18:06 водещият е на тротоара.Починал е по-късно на входа на „Пирогов“, където е откаран. Според спешните медици те се реагирали „ненормално бързо“, но травмите са били „несъвместими с живота“.

Бог да го прости!

Related Articles

Back to top button