Служители на НОВА помогнаха и на троянци

Единствената по рода си инициатива в кризата COVID-19 завърши с детски усмивки и вяра в доброто
Приключи кампанията „Заедно“ на служителите на NOVA, които събраха лични средства, за да помогнат на засегнатите от пандемията. Дарените хранителни продукти от първа необходимост достигнаха до над 500 семейства от всички краища на страната.

С последните пакети екипът на NOVA избра да зарадва за празничния 1-ви юни децата и младежите от центрове за настаняване от семеен тип в Бургас и Поморие. Чрез фондация „Яника“, NOVA помогна и на семейства с деца със слухови проблеми. Даренията стигнаха и до група съмишленици от Заедно можем повече за Троян, които традиционно подпомагат нуждаещите се. Пъстри рисунки, направени от децата, са сред най-ценните и емоционални подаръци, които служителите на NOVA получиха в знак на благодарност. Допълват ги стотиците благодарствени писма и удовлетворението от направеното добро.

Поради извънредното положение  в  град Троян и няколко околни села бяха подпомогнати 204 семейства с хранителни продукти и приготвена храна от нашата  троянската група „ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ ЗА ТРОЯН“  С лични средства и помощ от приятели и познати.  Ние администраторите на групата благодарим от сърце. На 22.05.2020г, ние от групата, която не е толкова многобройна приканихме всички хора да се включат в една страхотна инициатива, с която ще помогнем не на всички, но поне на някои хора в затруднено положение. Целта бе да се помогне с хранителни продукти на възрастни хора, такива останали без доходи и хора крайно нуждаещи се. Подканихме всеки, който има желание и възможност да даде дори и малко. В  отговор на този наш призив получихме пакети с хляб, зеленчуци, плодове, консерви, пакетирана храна, сладки, всичко дълготрайно би било от полза. Също така издирихме и хора, които  в момента са в затруднение и имат нужда от храна.

На 03.06.2020г.  получихме хранителни пакети, които ще бъдат дарени на крайно нуждаещите семейства. Те бяха от кампанията „Заедно“ на служителите на NOVA, които събраха лични средства, за да помогнат на засегнатите от пандемията, от граждани и др.

Повече за кампанията „Заедно“ на NOVA

Кампанията, организирана от служителите на телевизията в лично качество, „Заедно“ заема специално място сред поредицата кампании, които NOVA инициира в помощ на борбата с COVID-19. В условията на извънредна ситуация в страната NOVA реализира и кампания, която обявява имената на „Дарителите“ в национален ефир и чрез онлайн платформите си. В подкрепа на бизнеса Нова Броудкастинг груп и Нетинфо създадоха и Фонда „NOVA възможност за теб“ на стойност 1 милион лева, чрез който 100 български компании ще получат безвъзмездна възможност да популяризират дейността си.

Благодарим на всички, които се отзоваха на нашия призив!

 

Source
NOVA

Related Articles

Back to top button