Трето издание на детски турнир по футбол за „Купата на кмета“ в Троян

Четири детски  отбора  ще вземат участие в тазгодишната футболна надпревара, която ще се  проведе  в събота, 27 юни, на стадион „Чавдар “ в Троян.

От години през месец юни за “ Купата на кмета“ се бореха мъжки отбори на предприятия и от Областта. От 2018 година се реши да му бъде променен статута като детски турнир. За първи път като такъв се проведе през месец Септември 2018 г. и бе посветен на 150-годишнината от обявяването на Троян за град. На втория турнир, провел се на на 25.06.2019-та троянските деца вдигнаха Купата на Кмета.

И тази година футболен клуб „Чавдар“  и Община Троян организират такъв турнир. За деца, които са  родени 2008- 9 година.

Тази година ще участват освен домакините от „Чавдар“ Троян, децата от „Левски“ Левски,  „Павликени“ Павликени и „Академик“ Свищов.

Турнирът започва в 9:30 часа на 27.06. Ще се изиграят 6 мача. Системата е всеки  срещу всеки. На финал участват най-добре представилите се.

Да подкрепим младите футболни надежди!

Повече за миналия турнир може да прочетете в Малките надежди на ФК „Чавдар“ Троян вдигнаха Купата на Кмета на Община ТроянТрето издание на детския турнир за "Купата на кмета" в Троян

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button