Футболисти и фенове с финансова помощ за „Чавдар“ Троян

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов и неговата съпруга Елена Паришева помогнаха финансово на Чавдар (Троян) за провеждането на срещата от турнира за Купата на България с Кариана (Ерден).

По-рано през деня бившият футболен рефер Таско Тасков призова приятелите си да помагат на клуба от Троян, който се нуждаеше от 1500 лева, за да организира мача. Няколко часа по-късно Тасоти обяви във „Фейсбук“, че Попето и неговата половинка са поели цялата сума за двубоя.

Маркетинговият директор на Пирин (Благоевград) Таско Тасков дари 100 лева на Чавдар (Троян). Парите ще отидат за организацията на мача на отбора от планинския град с Кариана (Ерден) за Купата на България. Клубът от Троян се нуждае от 1500 лева за въпросния двубой. Скоро след това към инициативата на Тасоти се включи привърженикът на ЦСКА Теодор Александров – Мистър Кеш, който даде 150 лева.

„Скъпи троянци, сряда 16ч за първи път от много години представителният мъжки футболен отбор ще се изправи срещу професионален отбор за Купата на България!!! Гостува лидерът във Втора лига, изключително силният отбор на Кариана Ерден!!!

За организация на срещата и за да мине всичко наред и да покажем красивото лице на футбола в Троян са нужни 1500лв, нека да покажем, че сме достойни синове и дъщери на нашия град и да съберем сумата до началото на срещата!!! Аз лично започвам със 100лв, които вече са изпратени на старши треньора и човека, който милеее най-много за развитието на Цар футбол в нашия град Боян Иванов, нека помогнем в тези трудни моменти на любимия ни тим и град!!!

Само Чавдар и всички на стадиона!!! Всеки, който иска да помогне, знае как да се свърже със Боби, за да дари от сърце кой каквото може!!! Благодарим Ви предварително!!!“, написа бившият футболен съдия във „Фейсбук“.

Нека припомним, че  от 38 години такова голямо футболно събитие не се случвало за троянският футбол.

Да подкрепим троянските футболисти в сряда, 30.09.2020 г от 16:00 часа

Боян Иванов: Това е мач за чест

 

Източник
Sportal.bg

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button