Благодарност от сърце!

На  30.08.2020 година Ви разказахме  за потушаването на  пожар на две стопански сгради в с. Ломец. Причината  бе немарливост от страна на жител на селото. Изгоряла бе до основи неговата плевня. Огънят се бе насочил към съседната сграда. Благодарение на пожарникарите от поделението на Троян нямаше пострадали хора, съседните жилищни сгради са спасени.

Благодарност от сърце!Милена Мартинова – учител в СУ „Васил Левски“ Троян е една от потърпевшите от пожара. Тя още тогава ни изпрати писмо в което благодари от все сърце на дежурните пожарникари от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ Троян – Боян Бенев – Началник смяна, Пенко Пиперски, Любомир Любенов, Наско Нинов, Минко Лесидренски, Стелян Илиев, които самоотвержено са се борили с огъня до 21:00 часа.

Днес получихме още едно сърдечно писмо от нея, в което тя изказва  своята благодарност към хората и една фирма, „които ни помогнаха да се справим с последствията от пожара“.

Героите в нейното писмо са  служителите от фирма  „ШЕРИ-БИЛД“ ООД с управител Шериф Кисьов, които безвъзмездно са помогнали за почистване на остатъците от пожара. Под вещото   ръководство на г-н Кисьов(родом от Ломец)   е покрита  и останалата част от плевнята!

Благодарение на него и неговите служители вие виждате в завършен вид покрива. „Той жертва време, ресурси и абсолютно безплатно ни помогна“, ни пише г-жа Мартинова. Тя споделя още, че приятели и колеги-ловци на нейния баща са помогнали много в строителните дейности.
Благодаря ви от сърце!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button