Благородно! Троянският хлебозавод подсигурява закуски за всички болнични заведения

От вчера целият дежурен персонал на Многопрофилна болница за активно лечение „Д-р Георги Стоев- Шварц“(МБАЛ) Троян, Белодробна болница и Център за спешна медицинска помощ- Троян в града получават закуски, направени с любов от майсторите на „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД гр. Троян.

Над 100 души от Общинските болници, COVID отделенията и Център за спешна медицинска помощ-филиал Троян ще бъдат осигурени с топла и разнообразна закуска от троянския хлебозавод с управител Стаменка Дамянова. В тези трудни времена решихме да изкажем нашата благодарност към хората от първа линия в града. Това е знак на нашата признателност към тях. Затова на самите красиво опаковани вкусотии има надпис „Благодарим Ви! Бъдете здрави!“, сподели Стаменка Дамянова

Ние правим хляб и закуски, затова и с това помагаме. Една закуска в знак на благодарност за тяхната работа по време на пандемията. Срок няма, защото времето е такова. Докато можем ще помагаме. Те трябва да знаят, че има някой който да мисли за тях.

„Благодарим Ви. Бъдете здрави“

От ръководството на МБАЛ Троян благодарят от сърце за този жест. Изпратили са благодарствено писмо към „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД гр. Троян. В него се казва:

„Екипът на Многопрофилна болница за активно лечение – Троян ЕООД – гр. Троян изказва своите най-искрени благодарности за предоставеното от Вас дарение – ежедневно доставяне на пакетирани закуски за персонала, работещ в лечебното заведение.

Здравните работници приеха с изненада и благодарност този жест на внимание към тях в условия на пандемия, в която работят лечебните заведения у нас.
Чрез направеното дарение Вие успявате да вдъхнете сили и кураж на хората на първа линия в борбата с COVID-19. Инициативата е и израз на благодарност към лекарите, специалистите по здравни грижи, санитарите и целия персонал на болницата.

Желаем Ви здраве и успехи във Вашата дейност!

„Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено, е това, което правим за другите.”

С ПРИЗНАТЕЛНОСТ
И УВАЖЕНИЕ,
Д-р Пенко БАМБОВ –
Управител МБАЛ-Троян ЕООД

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button