Владимир Илиев завърши на 17-та позиция

Владимир Илиев на 17-та позиция, а съименникът му Владимир Оряшков е  82-ри от 147 участника в  индивидуално на 20км. при мъжете в Душники-Здруй (Полша), където се провежда Европейското първенство по биатлон.

Заради създалата се ситуация около карантинирането на българския отбор, Илиев и  Оряшков са  единствените ни представители, които взимат участие в състезанието.

Биатлонистът от Троян сбърка три пъти при четирите си посещения на стрелбището.

Преди втората си стрелба Владо водеше в класирането, но изостана и това забавяне го изпрати на17-ти позиция в крайното класиране с пасив от 3:21:1 мин.

Другият представител от Троян, област Ловеч и национален състезател –  младият Владимир Оряшков завърши 80-ти с пасив от 8:02:1мин и три грешки на рубежа.

RASTORGUJEVS Andrejs от Латвия сбърка само веднъж и спечели златото в класическата дисциплина. Призовата тройка допълниха представителите на Норвегия,  BJOENTEGAARD Erlend с 2 грешки стрелба и STROEMSHEIM Endre с 1:41:3

Преди обяд Милена Тодорова направи изключително бягане и с 2 грешки  завърши 8-ма, изпреварвайки елитни биатлонистки.

След принудителната пауза бягането на Милена, Владимир Илиев и Владимир Оряшков  е наистина обнадежаващото за българския биатлон

 

Свързани статии

Back to top button