Татяна Стойкова е кандидат-кметът на БСП за Калейца

Татяна Стойкова е кандидат-кметът на Българска социалистическа партия(БСП) за частичните избори за Кмет на кметство с. Калейца, Община Троян насрочен с Указ № 292 от 17.12.2020 г., обнародван в ДВ, бр. 108 от 22.12.2020 г. на Президента на Република България, на основание чл. 91, ал. 1 изр. второ във връзка с чл. 464, т. 13 от Изборния кодекс. Това съобщи  за електронната медия „Троян експрес“ Росен Веселинов, председател на Общинската организация на БСП в Троян.

Татяна Стойкова е на 41 години и  с висше икономическо образование в  Стопанска академия „Д. А. Ценов“ със специалност професионално направление „Администрация и управление“  –   Стопанско управление. След завършването си  тя  практикува професията си в кметство Калейца от 2004 година до ден днешен.

В момента кандидат-кметът на БСП е временно изпълняващ длъжността Кмет на кметство до  полагане на клетва на новоизбрания кмет съгласно Решение 188 от 09.12.2021 г. на Общински съвет – Троян.

Да припомним, че Татяна Стойкова също бе временно изпълняващ длъжността Кмет на кметство преди 4 години след като оставка като кмет подаде Ангел Цветанов(ГЕРБ). След провеждане на изборите беше избрана Веска Мешева от ВМРО .

Свързани статии

Back to top button