Радко Петков ще весели българската общност в Чикаго

Радко Петков ще гостува на българската общност онлайн в Чикаго заедно със своята колежка Ивета, съобщават от Пайнер.

Седмица преди началото на клубните партита у нас, Ивета и Радко ще гостуват на българската общност в Чикаго, САЩ. Младите звезди на “Пайнер“ са изпълнителите, на които се пада честта да подарят вълнуващи емоции и празнично настроение на сънародниците ни зад Океана за Цветница.

Музикалните  проекти на Радко  се открояват с модерно звучене, атрактивна визия и много заряд, а репертоарът  е подбран така, че да отговори на разнообразните предпочитания на публиката.

Нека помним, че съвсем скоро възпитаникът на Вокална студия „Гласове“ към НЧ“Наука-1870″  Троян в пусна новата си песен в интернет пространството „Няма да те пусна“, която има 353 669 показвания в YOTOUBE.

Радко Петков е талантлив млад певец, познат на телевизионната публика като победителя от четвъртия сезон на „Гласът на  България“ /2017 год./  Издава първото си авторско парче “Ябълката на раздора”, което е с модерно младежко звучене. През пролетта на 2019 година  подписва договор с “Пайнер”.

Радко Петков ще гостува на българската общност в Чикаго и  ще изпее  най-хитовите си песни, няма да пропусне да изпълни и обичани фолклорни мелодии, с които да предадат българския дух на сънародниците ни в навечерието на най-светлия празник, Великден.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button