ЕЗ Елпром Троян набира персонал

Електромоторен завод(ЕЗ) Елпром ЕООД Троян набира персонал:

– СТРУГАРИ
– ОПЕРАТОР ШУЛЕР- ПРЕСА
– ШЛОСЕРИ
-БОБИНЬОРКИ
– МОНТАЖИСТИ
– МАШИНЕН ОПЕРАТОР МЕТАЛОРЕЖЕЩИ МАШИНИ
– ОПЕРАТОР ЦПУ

телефони за контакт:
0877 3939 28
0876 39 39 80ЕЗ Елпром Троян набира персонал

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button