Ралица бе избрана за „Фермер на седмицата“

В Троян винаги е властвал матриархата!

Ралица след като бе избрана за Фермер на седмицата и смени Живка сподели – „Радвам се, че имам шанса да бъда поне веднъж фермер на седмицата. Ще се постарая да работим много стиковано, всеки да прави най-доброто от себе си, да се организираме! Вярвам, че ще ми помагате и няма да се изложим. Ще се постараем така да си подредим времето, че да се справим с всички задачи!“Ралица бе избрана за "Фермер на седмицата"

Как се достигна до този миг?

Миналата седмица  се проведе първият извънреден шампионски дуел за сезона между Ралица и Красимира, и Георги и Кирил.  Дуелите завършиха в полза на троянската керамичка и Георги, които успях с много добра стратегия да победят. Ралица запазва мястото си в къщата на шампионите и ще получи 10 000 лева, ако Краси спечели. Двамата победители в дуела миналата седмица се бориха  за властта във Фермата.Ралица бе избрана за "Фермер на седмицата"

Всяка нова седмица  има избор за нов фермер чрез тайно гласуване. Бяха предложени Ралица и Киро – победителите в двубоите. Но  тази седмица обаче имаше ги очакваше и в състезание- викторина. Троянката показа знания, не се подаде на провокациите на Андрей и успя да спечели 3.5 срещу 0.5 на Киро, който каза „Като си го няма тук…си го няма“ и се потупа по главата.

И така след като се събраха резултатите от тайния избор и  победата на Ралица, тя бе провъзгласена за „Фермер на седмицата“

Троянките са силни, можещи, знаещи, борбени жени !!!

В Троян винаги е властвал матриархата! Успех Рали, изяж ги, дай им да разберат ,че в групата има ТРОЯНКА“, написа наша съгражданка във Фейсбук.Ралица бе избрана за "Фермер на седмицата"

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button