Майкъл Иванов беше най-бърз и в 4-ия кръг от Републиканския ни шампионат

Майкъл Иванов от Троян беше най-бърз и в 4-ия кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос на мотополигон “Зелендол” край Благоевград, съобщава Motosport.bg

Майкълe  с “Хускварна” от “АИТ рейсинг тийм” записа 4-та победа от 4 старта през сезона, след като беше най-бърз и в двата манша

Той като изпревари Жулиан Георгиев от “М6 Ямаха рейсинг тийм” с “Ямаха” и Георги Георгиев от “Киппен МХ рейсинг тийм” с “Кавазаки”.

Поредната си победа през сезона записа и Дани Цанков от “М6 Ямаха рейсинг тийм” с “Ямаха” в клас МХ 65, който триумфира и в двата манша. След него завършиха Георги Гинов от “Мотоспорт Варна” с “Хускварна” и Александър Цветков от “Ябланица МХ” също с “Хускварна”.

В клас МХ 2 победата е за Николай Малинов от “АИТ рейсинг тийм” с КТМ, пред Виктор Нейчев от клуба-домакин “Еър макс рейсинг тийм” с “ГасГас” и Димитър Грозданов от “М6 Ямаха рейсинг тийм” с “ГасГас”.

Тримата повториха и класирането в клас МХ 2 Junior. Успех записа и Григор Царев от “Джи ар си моторспорт 2020” с “ГасГас” в клас МХ, който не остави много шансове на съперниците си и в двата манша.

След него приключиха Николай Йовчев от “Еър макс рейсинг тийм” с “Хонда” и Венцислав Драгомиров от МСК “Севлиево” с “Кавазаки”.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button