Донка Михайлова: Хора, благодаря Ви!

Донка Михайлова написа в своята Фейсбук страница  – Хора, благодаря Ви!

Два дена и половина след обявяването и един ден преди предварително обявеното начало на шестото издание на кампанията „Подари на непознат“ в Община Троян е заявено желание от редица граждани от страната и чужбина за подаръци на всичките 42 нуждаещи се наши съграждани. В такива моменти човек се чувства горд, удовлетворен и смислен. И вярва, че добротата е сред нас. Просто трябва да я извикаме в живота си.

Искам още веднъж да благодаря на всички, които се обадиха.

Публично и лично ще благодарим на всеки, донесъл своя подарък в Културно-информационния център от 10.12. до 12.12. 10 до 13 и от 16 до 18 часа в Културно-информационния център.
Продължават обажданията и въпросите от много граждани как могат да помогнат на хора в нужда от общината ни.

Всички, желаещи да се включат в кампанията с парични или предметни дарения, но неможещи да направят това, поради запълване на списъка, могат да се свържат с Центъра за обществена подкрепа на телефон 0878 901 348, от където ще бъдат уведомени за възможностите и начините да направят допълнителни дарения към някоя от социалните институции в Община Троян:
• Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция,
• Комплекс за социални услуги с. Дълбок дол,
• Дневен център за подкрепа на деца и младежи с увреждания и техните семейства гр. Троян.
Целогодишно приемат дарения и Общинският солидарен фонд за подпомагане лечението на граждани от Община Троян и Фонда за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button