Михаела заминава за Русия да се лекува, средствата са събрани

Кампанията продължава

Михаела Трифонова или Мишето от Троян заминава да се лекува.  Средствата са събрани, се съобщава в страницата –

Заедно за Михаела в борбата и с множествената склероза 

Когато започнахме кампанията за събиране на средства за лечение на Мишето, знаехме, че сумата е голяма, въпреки всичко вярвахме, че ще я съберем, но не мислехме, че ще успеем толкова бързо!
Към днешна дата постъпилите суми са –
– по банков път: 99 380лв.
– Revolut: 7 256лв
– Pay pal: 1 230€
Исканата сума за лечение от клиниката в Москва е набрана -47 000 евро.
Кампанията продължава, но всички събирани суми от тук нататък ще бъдат за покриване на транспортните разходи/ виза/ рехабилитация и ако се появи в хода на лечението непредвиден разход.
За крайна дата на кампанията е  20.08.2022 г.
Тогава ще бъдат отворени всички дарителски кутии. Събраните суми от тях, чрез протокол за преброяване ще бъдат преведени по сметката на Михаела Трифонова от отговарящите за тях лица.
От организаторите на тази кауза поясняват как се изразходват сумите  „За да бъдете наясно как се изразходват сумите по събраните средства държим да отбележим, че при дарителските сметки, средствата не могат да се теглят на ръка, а банката превежда суми само срещу документ от съответната болница или срещу разходооправдателни документи (като например самолетни билети/ виза/ лечение) Също така само след разрешение от съд.
Държим да сме коректни с всички, които са помогнали на Мишето и са отделили от средствата си!
След приключване на нейното лечение при наличие на остатък в дарителската сметка сумата ще бъде преведена за друг нуждаещ се!
Благодарим от сърце на всички, добри хора!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button