Поля Колева е част от екипа на конкурса „Мис България“

Поля работи за за един от най-големия вносител на иновативни биодермални филъри Apriline, Amalian, Dermafill

Поля Колева е момичето,  което си сбъдна мечтата си в родния си град. Щастлива съм, че се запознах с едно винаги усмихнато и чаровно момиче (както се пее в песента на Трамвай №5  – „Усмивката,  човекът тя привързва към човека“). Съвсем случайно.  Разхождайки се из Троян реших да посетя  „Био смесения магазин ПОЛЯ БГ(старото му име –  „Витамини от А до Я)“, който се намира на  ул. „Васил Левски“ 172 (до офиса на Спринт и кафе Dreams)  Троян.   Нещо ново за града. Ей така, да пия кафе само за ценители  – Перу Чанчамайо, премиум номер едно гурме кафе на Перу, втория най-голям производител на кафе след Бразилия.) и направен от студенопресоваща сокоизтисквачка, по-плътен вкус, забележително по-сладък, всички витамини са запазени, цветовете са наситени и ме посрещна –  Тя, лъчезарната Поля.  От дума на дума започнахме разговор. Защо се е върнала в Троян, защо е отворила този смесен магазин, в който има всякакви напитки и  с козметика. И ето какво научих…Поля Колева е част от екипа на конкурса "Мис България"

Поля работи дистанционно към екипа на  Модна агенция „Вип Моделс България“, които организират конкурса  „Мис България“ и съдейства за набиране на нови партньори, които да рекламират своя бизнес на най-престижния конкурс за красота в страната, който изпраща финалистките на най-големите конкурси за красота в света.

Троянка е част от екипа на конкурса "Мис България"
с Ирина Папазова(влявo), собственик на бранда Мис България

Завършила Международни икономически отношения, тя работи също в бизнеса с козметика и специалисти в разработване на козметични формули, както за българска и чуждестранна брандове и нейни колеги в последствие стават нейни консултанти, което й позволява да подбере най-доброто произведено в страната и внесено от чужбина.

Работи и за един от най-големия вносител на иновативни биодермални филъри Apriline, Amalian, Dermafill и био швейцарска медицинска козметика Беленса, повече за бранда може да видите тук https://www.belensa.bg/, и луксозният швейцарски козметичен бранд Mahila.  Повече за него може да видите на линка https://mahila-bg.com/Троянка е част от екипа на конкурса "Мис България"

През  месец Ноември 2021година Поля прави представяне на два бранда на Мис България, българска, бутикова натурална козметика на Naturel Cosmetics и швейцарски натурален сироп за отслабване и дълбоко прочистване на тялото. Naturel Cosmetics е единствената бяла козметика, изложена в Музея на Розите в Казанлък, най-висок клас екстракция на розово и лавандулово масло и флорални води. Козметиката на Натурел се произвежда в лимитирани бутикови количества, което гарантира високо качество и винаги прясно приготвена, незастояла по рафтовете козметика.
Троянка е част от екипа на конкурса "Мис България"

Къде може да намерите Поля?

🏠Може да я намерите много лесно!!! В Троян –   „Био смесения магазин ПОЛЯ БГ“, който се намира на  ул. „Васил Левски“ 172 (🗺️До офиса на Опти спринт и кафе Dreams).Там  може да получите професионална консултация за добър избор на козметика, да поръчате козметика на горните брандове, както и да бъдете консултирани за иновациите в естетичната медицина.

А ☕какво кафе прави само! Гарантирано е събуждането и ободряването! Самото кафе е сорт „Арабика“ и от Перу…Опитайте го
🍊Може да си поръчате и фреш, смути и какво ли не от различни плодове.

Може да си поръчате  за в къщи.

Само се обадете телефон  +359 (0) 876808408

Очаквайте скоро всичко най-добро за Поля  на сайта й –  https://polya.bg/

Снимките са  предоставени  от Модна агенция „Вип Моделс България“.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button