Веселин Борисов е номиниран за проектонационалния отбор по футбол до14 г.

Веселин Борисов, капитан на Футболен клуб (ФК) „Чавдар“- Троян, е номиниран  за участие в тренировъчен лагер сбор на проектонационалния отбор (родени 2009г.) до 14 години. Той   получи покана и трябва да се яви на 17.10.2022 г. – понеделник – в 11 ч. на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Лагерът ще продължи до 19.10.22г
Тази радостна вест  ни съобщи  Димитър Колев – председател на троянския футболен клуб. Веселин Борисов е номниран за проектонационалния отбор по футбол до14 г.

В поканата, отправена към троянският футболен клуб  пише, че ръководството на Български футболен съюз  има удоволствието да уведомят, че сред номинираните за проектонационалния отбор (2009) до 14 години е и Веселин Борисов.

До избора на Веселин се е стигнало чрез селектиран подбор от набори на нападателя в „Чавдар“ от цяла България. След това е получена и повиквателната за тренировъчен лагер отправена към треньорския щаб на ФК „Чавдар“ Троян и след съгласие на родителите, Борисов  заминава за Старопрестолната столица.

Президентът на троянската  детско-юношеска футболна школа Димитър Колев,  също изрази радостта си факта, че техен възпитаник отново е  номиниран за проектонационалния отбор и сърдечно благодари на родителите на Веселин и на самия него, че е много усърден и се вслушва в съветите им.

Да напомним,че през месец март на такъв тренировъчен лагер бе и халфът на Юношеския отбор , Даниел Мусалиев.

Веселин Борисов учи в Средно училище „Васил Левски“  Троян, в 7А клас  с класен ръководител Радостка Петкова. Много дисциплиниран и упорит, както в учението, така и в спорта. Той е единият о състезателите  от отбор „Млад огнеборец“. Момчетата  взеха участие в традиционния есенен турнир на младежките противопожарни отряди за Преходната купа „Юлиян Манзаров“, който се провежда в Ловеч. Извоюваха  2-ро място в щафетното бягане, но комплексно останаха четвъртиВеселин Борисов е номниран за проектонационалния отбор по футбол до14 г.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button