„Здравословна бакалийка“ вече е на нов адрес

„Здравословна бакалийка“, която се намираше на улица „Балкан“ 2 в Троян  е на нов и по-удобен адрес. Намира се в централната част на града, ул.“Васил Левски“ 86. Срещу-кафе“Тифани“, точно до Булсатком.

Там ще намерите голямо разнообразие от брашна, супер храни, билки, билкови тинктури, растителни и етерични масла, хранителни добавки и още много нова стока.„Здравословна бакалийка“ вече е на нов адрес

Тук – в това магазинче Вие ще откриете богата гама от био, веган и натурални продукти, които са произведени от сертифицирани производители.
Има подходящи продукти, които са предназначени за хора, които имат глутенова или лактозна непоносимост. От едно сладко десертче до продукти за готвене.

За любителите на здравословните продукти тук се предлагат продукти на Dragon Super foods. Ще откриете био тахани, пчелни продукти и различни студено пресовани и етерични масла.„Здравословна бакалийка“ вече е на нов адрес

Голям интерес би възбудил у Вас рафта с билки, билкови смеси и сушени растения за чай. Предназначени за конкретен проблем или просто любимия чай. Това са продукти от shop.zdravnica.com.
Едно място, за което си заслужава да се отдели време и да се разгледа.„Здравословна бакалийка“ вече е на нов адрес

За всеки по нещо.„Здравословна бакалийка“ вече е на нов адрес

Заповядайте!

Работното време на „Здравословна бакалийка“ в Троян

Понеделник – Петък 10:00ч.-19:30ч.

Събота- Неделя 10:00ч. -18:00ч.„Здравословна бакалийка“ вече е на нов адрес

„Здравословна бакалийка“ е мечта, в която са вложени много страст

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button