Троянската гордост – Цвети се включи в животоспасяващи каузи

Троянската гордост –   Двукратна бронзова медалистка от Европейското по самбо – 2019 и  2021, Световна шампионка по самбо – 2018, Бронзова медалистка на световно по самбо – 2018 и  11 пъти шампион на България по самбо от СК“Чавдар“ – Цветелина Маринова,  се включи в  кауза за помощ на Стойчо, младо момче от Благоевград, което има спешна нужда от помощ за лечението си в Турция Нужни са 100 000 лв за лечението му в Турция до момента са събрани около 71 000 лв.  .
Стойчо има рак, състоянието никак не е добро. Трудно му е да диша и да се храни. Стойчо има малка дъщеричка , а всеки изминал ден здравето му се влошава ..

Нашето момиче Цвети веднага се отзовава на молбата за помощ,  предлагайки един от златните си медали за продан. Сумата  е 250 лв и след финансовата сделка парите са насочени към сметката за Стойчо.

„Цвети пожелаваме ти да бъдеш все така добър човек и да не спираш да помагаш на хората в нужда“, написа г-жа Василева.

Да напомним, че Цвети от Троян предостави книгата на Иво Иванов “ Кривата на щастието“ от нейната библиотека с цена – 100 лева, като сумата от продажбата й  отиде в помощ на красивото момиче Криси което има множествена склероза ,нужни са средства за лечението и в Русия.

Поклон пред теб,  Цветелина!

Троян се гордее с теб!

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button