Спортно общество град Троян зарадваха възрастни хора

На 17.12.2022 г. в залата на Спортно общество град Троян с ръководител Полина Иванова се проведе Коледно парти с благотворителен характер, ни пише самата Поли.

„Събрахме сумата от 300 лв, с която закупихме хранителни продукти, взехме и продукти за бита и хигиената за две възрастни жени. Едната живее в град Троян, а другата в село Терзийско.

Община Троян ни насочи към списъците с хората, които имат нужда от такава помощ, участвахме в текущата кампания ,,Подари на непознат‘‘

 

Оставихме своите дарове в Социално подпомагане в гр. Троян. Там ни посрещнаха много топло и отзивчиво. В чантите с продуктите сме оставили картичка с послание за всяка от жените, както и скромната сума от 50лв., за да имат жените избор да се вземат още нещо от нас.

Ние от Спортно общество гр. Троян вярваме, че доброто трябва да се предава нататък. В навечерието на Светлите празници, които настъпват пожелаваме здраве, късмет и повече поводи за радост.

,,Освен да спортуваме, ние даряваме и мислим за светлото бъдеще на града ни, вярваме в доброто и в чудесата.‘‘

Весела Коледа от нас и весело посрещане на Новата година на всички граждани на гр. Троян.“, завършва писмото на г-жа Иванова.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button