В Троян е проведена специализирана операция

В Трояне проведена през изминалата седмица специализирана операция за противодействие на битовата престъпност и подобряване на пътната обстановка в региона от служители на Районното управление на МВР в града. В хода на предприетите действия полицейските служители са проверили 306 лица и 275 МПС, като за констатирани нарушения са съставили 27 акта и 87 глоби с фиш и са задържали 2 лица, съобщават от ОД МВР Ловеч.

Задържаха подпийнал шофьор в Троян

На 02 декември за времето от 10.00 до 11.30ч. на територията на гр.Тетевен е проведена операция по широкообхватния метод, в хода на която полицейските служители са извършили проверка на 36 лица и 31 МПС, като за установени нарушения за съставили 2 акта по ЗБЛД и 3 глоби с фиш.

Служители на РУ Тетевен съвместно с представители на ДГС-Тетевен, на 02 декември са извършили проверка за незаконна сеч в местността Гарван, в землището на с.Градежница. На място са установили незаконна сеч на около 1 пр.м3 дърва за огрев от вида „цер“, като отсечената дървесина е открита на мястото на нарушението и с протокол е била иззета от служителите на ТП ДГС-Тетевен.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button