Веселка от Троян победи за втори път във „Фермата“

Веселка Маринова от Троян, майка на 3 деца, отново  победи в риалито –  „Фермата“

Веселка e големият шампион във „Фермата“ –  „Мостът На Времето!“. Тя спечели с 44 точки!
Аплодисменти за грандиозното представяне на този епичен финал и достойната игра през последните месеци в язовирното стопанство! Честито на победителя!

Честито и  на Троян!

Веселка победи благодарение на троянци и приятели с 15 точки и 29 %. Така тя събра 44 точки и изпревари Чавдар, който водеше с 42 точки.

Нека припомним, че Веселка(преди от Борима )бе първата жена , която спечели „Фермата“ преди 3 години. Така тя убеди всички ни, че победите й не са случайни!

Веселка Маринова от Троян (тогава беше от село Борима) – борбената и упорита, първата жена победителка, която взе голямата награда от 100 000 лева в петото издание на риалито „Фермата“ е изненадата за този сезон, според БТВ.

Освен Веселка, в риалито участва и майстор-керамичката Ралица Йовкова от Троян през 2021 г.

Благодарим на троянци,  които подкрепиха нашето момиче.

Да напомним, че „Фермата“ е българската версия на риалити шоуто „The Farm“. Българската версия започва да се излъчва на 13 септември 2015 г. по bTV. Водещи и продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

В прегръдката на спиращата дъха българска природа, на брега на красивия язовир Диканя, всички фермери се трудиха 99 дни наред, за да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце.

Веселка от Борима спечели битката тежко ранена във „Фермата“

Борбената Веселка Маринова влиза във „Фермата“

Веселa от Борима стана „Майка на България“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button