Христо Костов взе участие в предаването „Час по България“

Младият историк Христо Костов от Троян участва в предаването „Час по България“ с проф. д-р Пламен Павлов. Темата на епизода е вдъхновяващата личност и дело на известния български народопсихолог и социолог Иван Хаджийски, През 2024 г.  се отбелязват 117 години от рождението  му и 80 години от  смъртта на видния троянец.Христо Костов взе участие в предаването "Час по България"

На 15 октомври в Туристическия информационен център се проведе дискусия с ученици и утвърдени социолози на тема „Възможна ли е нова оптимистична теория за българския народ днес?“. Участваха ученици от клуб „Дебати“ при СУ „Св. Климент Охридски“ – Троян, под ръководството на г-жа Нели Генкова, и ученици от други учебни заведения. Дискусията повдигна важни въпроси за българската идентичност и бъдещето на младите хора.

 

Христо Костов взе участие в предаването "Час по България"

Иван Хаджийски е един от основоположниците на българската социология и автор на множество произведения, които оставят следа в социалната психология. През 2024 г. ще отбележим 117 години от неговото рождение и 80 години от смъртта му.

Не пропускайте да гледате епизода на 18 ноември от 21:30 ч. по телевизия „СКАТ“.

Свързани статии

Back to top button