Инж. Младен Богдански – „Ще търсим по-високо развитие, доходност и контрол от стопанисването на горите“

В листата на кандидатите за общински съветници от БСП са включени различни специалисти, които със знанията и експертната си преценка, с доверието на хората ще помогнат да живеем по-добре.

Ще търсим по-високо развитие, доходност и контрол от стопанисването на горите.

 

Един млад, много полезен за общината и необходим за работата на бъдещия Общински съвет е младият инженер -лесовъд е Младен Богдански.
Завършил СУ „Васил Левски“, Троян, а бакалавърска степен – в Лесотехническия университет – София (специалност „Горско стопанство“). Магистратурата му допълва и разширява знанията му – тя е по „Ловно стопанство“. А любовта към родния край и проблемите на неговата природа определиха и темата на докторантурата, която предстои да защити – „За буковите гори в Централна Стара планина“…
Резонният въпрос – „С какво инж. Богдански ще бъде полезен за община Троян?“ – отприщи много размисли, препоръки, планове.
Ще търсим по-високо развитие, доходност и контрол от стопанисването на горите.И в момента една от ценните инициативи на община Троян беше създаването на общинското звено „Земеделие и гори“ – в резултат от неговата работа приходите на общината от стопанисването на собствените ѝ гори се се увеличили 5 пъти. Но за правилното устойчиво стопанисване на общинските гори ще е необходим професионализмът на държавното лесничейство.
Ще търсим по-високо развитие, доходност и контрол от стопанисването на горите.
Заедно успяваме!

Инж. Цветелин Райковски  – „В подкрепа на IT-образованието“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Платена публикация по договор
КП „БСП за България“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button