Инж. Цветелин Райковски

"В подкрепа на IT-образованието"

Кои са нашите кандидати?
Вече 8 години екипът на г-жа Михайлова работи за Троянския край. Но никой кмет не би могъл да защити своите идеи, да изпълни предизборните си обещания без доверието на местния парламент, без подкрепата на Общинския съвет.

В листата на кандидатите за общински съветници от БСП са включени различни специалисти, които със знанията и експертната си преценка, с доверието на хората ще помогнат да живеем по-добре.

Заедно успяваме!

Кои са нашите кандидати? Вече 8 години екипът на г-жа Михайлова работи за Троянския край.Инж. Цветелин Райковски
Един млад човек, свързан дълбоко с Троян. Един млад човек, свързан с традициите на своя роден край и с бъдещето на модерните „свръхтехнологии“.

Цецо е роден в Троян. Завършил е тогавашния Техникум по механоелектротехника (днес – Професионална гимназия), специалност „Електромашини и апарати“. Запленен от своята професия, се записва в бакалавърска програма „Машиностроителна техника и технологии“ в Техническия университет – Варна, а след това успешно защитава магистърска степен за електроинженер.

В момента е управител на „Стоманата“ ЕООД – фирма специализирана в областта на IT-технологиите.

Как вижда бъдещето на своя град? Как ще бъде полезен на бъдещия кметски екип и на работата на Общинския съвет?

Разбира се, един компютърджия е полезен за всичко – за прилагане на модерните технологии във всички сфери на бита и управлението; за разгръщане на електронните услуги в селата на общината; за подкрепа на IT-образованието.

Успех!

Заедно успяваме!

Донка Михайлова представя своята предизборна платформа →

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Платена публикация по договор
КП „БСП за България“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button